Homovriendelijk toerisme in Taormina | hotel vakanties homo lesbo Taormina | homovriedelijke hotels toerisme Taormina | hotels

Een verfijnd en homovriendelijk charmehotel in Taormina...

Wilt u alle elementen voor een vakantie in Sicilië in het teken van het homovriendelijk holebitoerisme, cultuur, sensualiteit, klasse, sierlijkheid en discretie, zon, zee, natuur, entertainment en nachtleven? Laat u betoveren door Taormina en door het homovriendelijke boetiekhotel Villa Schuler voor holebi's, het meest klassieke en romantische hotel onder de homovriendelijke hotels in het historisch centrum van Taormina . Grote en comfortabele ruimtes, privacy, diensten die zijn verzorgd tot in de kleinste details, discreet en meertalig personeel en een uitzonderlijke gastvrijheid maken van het boetiekhotel Villa Schuler voor holebi's een uitstekende homo- en lesbovriendelijke verblijfsoplossing.

Hotel Villa Schuler in Taormina: een niet te missen toeristische trekpleister voor homoreizigers!

Hotel Villa Schuler in Taormina: homo's en holebi's moeten dit plaatsje zeker opnemen in hun toeristische reis door Sicilië! In Taormina , de stad in Sicilië die bekend staat om het zoete en sociale leven en het homovriendelijk toerisme , vonden homoseksuele reizigers rond de overgang van de negentiende naar de twintigste eeuw een toevluchtsoord buiten het bereik van de anti-homowetten die gelden in Noord-Europa. Taormina was ook een toevluchtsoord voor vele bekende kunstenaars die er de gay community bezochten. Een van hen was de Duitse homoseksuele fotograaf, Wilhelm von Gloeden , die in dit "aards paradijs" heil en inspiratie vond voor zijn kunstfoto's van mannelijk naakt en Siciliaanse jongemannen.

Taormina staat bekend om de tolerantie waarmee de stad altijd homoseksuele reizigers heeft ontvangen, om haar warme onthaal en gastvrijheid ten opzichte van homo's en lesbiennes. Een verblijf in het historische en uiterst panoramische charmante boetiek- en tuinhotel Villa Schuler is een geweldige oplossing voor wie het gevoel wil ervaren om te verblijven vlakbij wat ooit de verblijfplaats was van Wilhelm von Gloeden, Sarah Bernardt, Oscar Wilde, William Faulkner, André Gide, Somerset Maugham, Jean Cocteau, Marlene Dietrich, Greta Garbo, Roger Peyrefitte, Tennessee Williams, Truman Capote.

Homovriendelijk Taormina biedt vandaag de dag een ruim en gevarieerd aanbod aan homobars, homopubs, nachtclubs en discotheken.

Voor het homotoerisme cultiveren we met trots de diversiteit van de schoonheid van Taormina.

Homovriendelijk toerisme in Taormina

TOP
Homovriendelijk toerisme in Taormina | hotel vakanties homo lesbo Taormina | homovriedenlijke hotels toerisme Taormina |