Activiteiten: detail


28 November 2013

AUGUSTUS SPECTACLAIRE UITBARSTING VAN DE ETNA EN TREKKING EN JEEPTOURS OP DE ETNA

Voor een speciale belevenis kan u opteren voor een jeeptour of trekking met de Zwitser Eddy Tronchet. Met zijn agentschap Legendary Sicily biedt hij excursies in de Etna regio aan in kleine groepen.

Mr. Tronchet is een doorwinterde gids en een echte kenner van de Etna, de archeologie, geologie en geschiedenis van Sicilië. Hij spreekt vloeiend Italiaans, Frans, Engels en Duits. Zijn tochten zijn gericht op natuurliefhebbers die houden van wandelen en avontuur.

Op aanvraag verhuurt hij ook wandelschoenen en warme jassen voor de koude temperaturen op 2000 - 3000 meter hoogte. De uitvoering van deze excursies is onderhevig aan weercondities en de samenstelling van de groepen en kunnen ter plaatse, ca. 1 tot 2 dagen van tevoren, aan de receptie geboekt worden.

AUGUSTUS LAST MINUTE: OP DIT OGENBLIK IS ER OPNIEW EEN SPECTACLAIRE UITBARSTING VAN DE ETNA MET FENOMENALE EXPLOSIES EN EEN LANGE LAVASTROOM.

Beide zijn zichtbaar vanop een veilige afstand o.a. vanaf ons Rooftop Lounge & Terrace waar onze gasten ook gebruik kunnen maken van een telescoop optic 15x60.

EDDY begeleidt momenteel ook AVONDEXCURSIES met 4x4 naar de Etna waarbij U de uitbarsting vanop een afstand van 1,5 km kan zien !
Een echte unieke belevenis !Informeer naar de aanbieding

Terug